Skvělé místo pro vaší aktivní letní dovolenou u moře. Neretva je od nás nejbližší spot se spolehlivě fungující termikou.
V místě jsou dva spoty – menší přímo u kempu a velký naprosto exkluzivní spot Komin. Nejlepší podmínky s velmi vysokou jistotou větru jsou zde cca od půlky června do konce července. A to je přesně období, ve kterém si s námi můžete kiteboarding naplno užít!
Termika tu funguje pravidelně 8 – 12m/s v době 13 – 19h, takže žádné ranní budíčky, máte čas celé dopoledne relaxovat a připravit se na výkony na vodě.

Spot Komin – jezdí se na offshore, při břehu mělčina cca 400m a za zády teče Neretva, která vytváří písečnou kosu s mělkou vodou vybíhající do volného moře asi 1km. Jezdí se v šortkách a komu by bylo vedro, tak se může zchladit ve sladké vodě Neretvy. A komu by vyschlo v krku, tak kitebeach je z každé strany lemována barem.

Ubytování je možné na naší základně v kempu Rio, kde máme pronajatý velký prostor i pro klienty (vlastní stan nebo obytka). A kdo chce postel, tak spousta možností je ve vesničce Blace za velmi příznivé ceny.

Jídlo – v kempu je možnost něco ugrilovat (erární grily, lednice), kdo nechce vařit, pak hospůdky a restaurace v Blace (docházková vzdálenost z kempu).

Než začne foukat (nebo kdyby výjiměčně nefoukalo nebo přišla Bora) – kemp leží přímo na písečné pláži, kam jezdí především místní (je zde minimum turistů). Kdo by ovšem toužil po češtině, tak Makarska riviera začíná asi 12km vzdušnou čarou. Po okolí se dají dělat výlety na kolech a to jak po rovině delty Neretvy osázené melouny a další zeleninou tak v kopcích okolo. Velmi příjemné jsou projížďky na paddleboardech na Bacinskych jezerech s průzračnou teplou vodou.

Za rohem je také prastaré město Mostar (hodina autem) a vodopády Kravica (ještě blíž než Mostar). A světově vyhlášený Dubrovník -1,5 hodiny autem na jih.

Naplánujete-li si na Neretvě týdenní nebo i dvoutýdenní dovolenou s kitingem, tak se určitě nebudete nudit, možností je tu spousta.

Ceny:

Kite půjčovna – za kite, trapéz, leash:

2.000,- / den (+ poplatek na spotu cca 10 euro / den)

9.500,-/ týden (+ poplatek na spotu cca 10 euro / den)
Pokud by vám nefoukalo alespoň 5 dní, budeme počítat cenu za foukací den, tedy 2.000,- Kč

Týden je myšlený jako kalendářní, tedy 7 dní po sobě jdoucích.

Kurz (včetně všech poplatků a vybavení)

4.500,-/den

KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY – 16.500,-/ týden –7 dní na vodě s instruktorem ve dvojici//  10.000,-/ 3 dny na vodě s instruktorem ve dvojici

(pokud by vám nefoukalo alespoň 5 dní, budeme počítat cenu za foukací den, tedy 4.500,- Kč)

KURZ PRO POKROČILÉ – 13.500,-/týden – 3 dny klasický kurz s instruktorem  ve dvojici, dle stupně vašich dovedností, 4 dny půjčovna s dohledem z vody/pláže (pokud by vám nefoukalo alespoň 5 dní, budeme počítat cenu za foukací den, tedy 4.500,- Kč). Kratší formát kurzu je možné domluvit individuálně.

Denně 3 – 4,5 hodin ve vodě  ve dvojici + dle potřeby teorie a videokoučink. Individuální kurz (jeden kurzant – jeden instruktor) – příplatek 20% z ceny vybraného kurzu.

Týden je myšlený jako kalendářní, tedy  7 dní po sobě jdoucích.

Termíny:

Na kite kurzy a tripy můžete přijet od 21. června do 3. srpna 2024, termín 20.7 července -27.4 července je obsazen pro Junior Kitecamp

Cena kempu:

480,- / noc za osobu. Při požadavku na větší prostor např. s obytkou možná individuální dohoda.

Doprava je individuální.

Rezervace a info: Petr Šlapal – 603 152 523 

Před kurzem se s Vámi spojí, některý z členů našeho týmu (viz. kontakt) pro detailní domluvu, při příjezdu na kurz a do kempu.